LICHTREMEDIE OP MAAT

Lichtremedies op maat zijn vanuit de lichtwereld speciaal voor jou gechannelde lichtfrequenties (trillingen), aansluitend op een behandeling.

Lichtremedies zijn lichttrillingen die invloed hebben op je cellen. Wanneer je cellen in onbalans zijn, voel je je niet goed. Je merkt bijvoorbeeld dat je lichamelijke klachten hebt. Je kunt echter ook geestelijke klachten hebben: denk hierbij aan een burn-out, depressie en somberheid.  Spirituele klachten: je bent bijvoorbeeld hooggevoelig en snapt niet waarom je je zo unhappy voelt, niet goed in je vel zit, moe bent, enz.. Vaak heb je last van allerlei vage klachten.

Deze lichtremedies gebruik ik ter ondersteuning van mijn behandeling.

Lichttrillingen

Via lichttrillingen van de lichtremedies worden je cellen beïnvloed. De hoge trillingen van de lichtremedies ondersteunen precies datgene waar heling en ondersteuning nodig is. Het channelen van een lichtremedie pas ik toe aansluitend aan een persoonlijk consult.

De lichtremedies zorgen dat je makkelijker door je proces(sen) loopt, zodanig dat je het ook aankunt. Omdat de lichtremedies op maat zijn, is geen enkel flesje hetzelfde. Het “raakt” precies daar waar het de bedoeling is.

Veel mensen hebben al kennis gemaakt met mijn lichtremedies en de resultaten zijn erg goed.

Ik voelde me mijn hele leven al ‘anders’. Sinds jij die lichtlichamen hebt teruggehaald vind ik het leven hier op aarde eindelijk echt leuk!
Art- & Soul Healing | Lichtremedies

Flesje lichtremedies: 10 ml à € 14,95

Lichtremedies

De impuls om een remedie te channelen krijg ik alleen wanneer het voor jou goed zou zijn om deze in te nemen. Deze ondersteuning is niet voor iedereen nodig.

Persoonlijk advies

Het aantal in te nemen druppels ter ondersteuning van mijn behandeling, krijg ik intuïtief door en noteer ik op jouw persoonlijke flesje. Dit varieert tot nu toe van 1 tot 4 druppels per dag. Je kunt dus een hele tijd met een flesje doen.

Samenstelling: circa 30% biologische graanjenever, 70% water.

ALGEMENE REMEDIES

ANDERE ONDERSTEUNENDE MIDDELEN

In mijn praktijk werk ik met nog 2 soorten ondersteunende middelen:

Bach Bloesem

Remedies

Healing Arts Liquid

Light Frequencies