HEALING ARTS LIQUID LIGHT FREQUENCIES

Healing Arts zijn lichtremedies of trillingsfrequenties. Healing Arts activeren ons zelfgenezend vermogen doordat iedere Healing Arts remedie een hogere lichtfrequentie in het energieveld van de cliënt brengt. Elk flesje heeft zijn eigen specifieke frequentie. Doordat met de druppels een hogere lichtfrequentie in het energieveld van de cliënt wordt gebracht, transformeert de lagere energie. Het menselijk bewustzijn stuurt het denken, voelen en fysieke lichaam aan en als het bewustzijn verandert, verandert het fysieke lichaam mee.

Wanneer Healing Arts

Healing Arts helpen oude blokkades van het huidige leven en van vorige levens op andere planeten te helen. Een fysieke klacht ontstaat vrijwel altijd door weggestopte emotionele- of mentale pijn of een blokkade op spiritueel gebied.

In de lichtmatrix (onze aura), dit is het energieveld om ons heen, onstaat de verstoring als eerste. Lichamelijk merken we dan nog niets. Pas wanneer de verstoring door alle lagen van de aura heen is gedrongen, wordt deze merkbaar in het fysieke lichaam. We hebben een klacht. Bijvoorbeeld een orgaan wat niet helemaal goed functioneert, rugklachten enzovoorts. Dit kan zich al door levens heen zijn opgebouwd.

Voor wie werkt Healing Arts

Healing Arts kunnen worden ingezet voor fysieke, emotionele of psychische klachten voor zowel volwassenen als kinderen:

Healing Arts helpen kinderen weer in hun kracht te komen staan, wie ze werkelijk zijn. Ze helpen bijvoorbeeld:

Bij overgevoeligheid:
De druppels helpen om overgevoeligheid voor de buitenwereld te verminderen, omdat deze gevoeligheid vaak ten grondslag ligt aan energetische ‘lekken’ in de aura.

Bij kinderen met ADHD
Healing Arts helpt ADHD kinderen om meer contact te krijgen met zichzelf, waardoor zij rustiger worden. Kinderen die ’s nachts angstig zijn, krijgen een gevoel van veiligheid en de Healing Arts ondersteunen de kinderen deze energie in henzelf wakker te maken. Door de geestelijke ontwikkeling van het kind trekken zij de negatieve bang makende energie niet meer aan.

De Healing Arts activeren de intuïtieve vermogens van de kinderen en daarmee hun zelfgenezend vermogen.

Bij zwangerschapsbegeleiding gaat het er om dat ouders een kind bewust en met grote vreugde kunnen ontvangen en om ouders te helpen naar het kind te luisteren. Zodat in samenwerking met de ziel van het kind zowel de voorbereiding op de zwangerschap als de zwangerschap zelf, optimaal en soepel verloopt.

Door contact te maken met het kindje komen vaak specifieke antwoorden op bijvoorbeeld vragen als: waarom ben ik zo moe.

Healing Arts ondersteunen zowel de overgang van de hogere dimensies naar de aarde, wat wij ‘geboorte’ noemen als de overgang van de aarde naar de hogere dimensies, sferen, wat wij ‘sterven’ noemen.
Geboorte verloopt soepeler en makkelijker omdat de incarnerende ziel de lichtfrequentie herkent waar hij vandaan komt en daarmee makkelijker kan incarneren.
Het stervensproces verloopt rustiger en blijer omdat de ziel in het fysieke lichaam al de liefdestrilling van de hogere dimensies kan ervaren en de realiteit van een wereld na de dood, waardoor hij rustig zijn lichaam kan verlaten.

Goede resultaten zijn te bereiken voor aandoeningen als:

  • ME
  • Burn-out
  • Eczeem
  • Hoofdpijn
  • Astma
  • ADHD
  • Vormen van autisme
De Healing Arts liquid light frequencies zijn ook toepasbaar op dieren en planten.
Een dier wordt door de Healing Arts geholpen om zich zijn zieleaard te herinneren.
Bij planten wordt de lichtfrequentie verhoogd, hiermee neemt hun vitaliteit toe en wordt de weg vrij gemaakt voor (her)verbinding met de deva’s.
Mijn rugpijn is een stuk minder en ik kan me veel beter bewegen.
2017 Art & Soul Healing Arts

Flesjes Healing Arts Liquid Light Frequencies

Werking Healing Arts

Alles wat leeft draagt een trilling en bewustzijnsveld.

Healing Arts trillen de blokkade als het ware los, waardoor de energie weer kan gaan stromen. Healing Arts stimuleren ook het bewustwordingsproces. Door de hogere trilling krijgt de cliënt vaak beelden of antwoorden en “weet” dan zelf waarom de blokkade is ontstaan.

Healing Arts therapie is een op zichzelf staande therapievorm, maar vormt ook een uitstekende aanvullende therapie. In mijn praktijk voel ik in, welke vorm op dat moment het best bij de cliënt past.

ANDERE ONDERSTEUNENDE MIDDELEN

In mijn praktijk werk ik met nog 2 soorten ondersteunende middelen:

Lichtremedies

 Op maat

Bach Bloesem

Remedies